Skolotāju dienai veltītie pasākumi

Laika posmā no 3.līdz 7.oktobrim J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolā norisinājās pasākumi veltīti skolotājiem. 

Visas nedēļas garumā varēja apskatīt divas radošās izstādes: skolēnu zīmējumu izstādi „Paldies, mans skolotāj, par…”, kur savos darbos izglītojamie attēloja skolotāju vērtības. Otru izstādi sagatavoja vizuālās mākslas skolotāja N. Mihailova, lai ienestu un vairotu skolā harmonijas un saskaņas atmosfēru. 2.a klase ar skolotāju A.Treikleri izveidoja apsveikuma plakātu, novēlot skolas kolektīvam mieru, prieku, izturību, možumu un daudz ko citu.

Trešdien, 5.oktobrī, Daugavpils Kultūras pilī norisinājās Starptautiskajai skolotāju dienai veltīts svinīgais pasākums „Skolotājs – izaicinājumu pārvarētājs”. Pasākuma gaitā tika apbalvoti pedagogi, kuri pagājušajā mācību gadā visveiksmīgāk tikuši galā ar dažādiem izaicinājumiem. Šogad no J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolas Goda rakstus un balvas saņēma latviešu valodas skolotāja Iveta Vasitova, pirmsskolas skolotāja Valentīna Jerocka un pirmsskolas skolotājs-mentors Ludmila Atrahimoviča.

Piektdien, 7.oktobrī, skolotājus no paša rīta sagaidīja atraktīvs pasākums, kurš sākas ar sākumskolas skolēnu ansambļa (mūzikas skolotāja I.Moisejenoka) priekšnesumu. Tālāk sekoja direktora J.Buļa apsveikuma uzruna kolēģiem un skolas pašpārvaldes apsveikums: katram skolotājam tika iesniegts pateicības raksts ar pozitīvajām afirmācijām, lai radītu papildus atbalstu, iedvesmotu  un palielinātu ticību saviem brīnumainiem – pedagoģiskajiem spēkiem, jo ikkatrs skolotājs mazliet ir burvis. Mūzikas skolotājas I.Moisejenokas un 9.b klases skolnieces Viktorijas Kapustinas duets pozitīvi aizkustināja ikkatru klātesošo. Pasākuma beigās 4.a klases skolēni uzsāka … flešmobu, aicinot skatītājus pievienoties viņiem “Tūdaliņ, tāgadiņ” dejā. Dienas beigās pedagogi devās uz ekskursiju uz Līvānu stikla un amatniecības centru.

Liels paldies pasākuma organizatoriem un dalībniekiem par radīto svētku noskaņojumu, pozitīvām emocijām un pārsteigumiem!

Skolotāju dienai veltītie pasākumi

Informāciju apkopoja

skolas bibliotekāre T.Jevstafjeva-Aksjuta

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola