“Eiropa jaunietim” un “ Prāta Spēles”

   Dienvidlatgales NVO atbalsta centrs sadarbībā ar Eiropas Komisijas pārstāvniecību Latvijā, Jaunatnes starptautisko programmu aģentūru un Daugavpils Pilsētas Izglītības Pārvaldi 2022. gada 4. novembrī Daugavpilī Augšdaugavas novada Kultūras centrā “Vārpa” kampaņas #Acisvaļā ietvaros Latgales plānošanas reģions jauniešiem rīkoja izzinošu pasākumu divās daļās: “Eiropa jaunietim” un “ Prāta Spēles”. Pirmajā daļā skolēni aktīvi klausijās un piedalijās kahoot aptaujās, bet pasākuma otraja daļā jau norisinājās nopietna cīņa par galveno balvu braucienu uz Eiropas Parlamentu Briselē.

   J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolas skolēni arī aktīvi piedalijās šajā pasākumā. Īpašu pateicību izsaku par aktivitāti Darīnai Parfjonovai 9.a klase, Aridnai Trofimovai 9.a klase, Olesjai Pilacei 9.b klase, kā arī 8.a klases skolēniem – A.Plešanovs, K.Krasovskis, R.Škutāns, A.Solovjeva, D.Soloveja, Ņ.Vasiļjevs, A.Ivanova, M.Kurtiša. Kopumā pasākumā piedalijās 38 jauniešu komandas no Daugavpils pilsētas un Preiļu, Augšdaugavas, Balvu un Ludzas novadiem.Vairāk nekā 180 dalībnieki pārstāvēja 24 dažādas mācību iestādes, jauniešu centrus un draugu kopas. Galveno balvu izcīnija Daugavpils Valsts ģimnāzija.

   Sirsnīga pateicība foršajiem organizatoriem par iespēju piedalīties tik jaukā pasākumā, paldies par jaunām zināšanām, pieredzi un silto, draudzīgo atmosfēru.

Informāciju sagatavoja;

skolēnu parlamenta

koordinatore Natālija Mihailova

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola