LABO DARBU NEDĒĻA J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolā.

No 9. – 13.oktobrim skolā bija “Labo darbu nedēļa”. Varēja piedalīties gan visa klase, gan skolēnu grupa, gan individuāli. Nav svarīgi, vai tu izdari mazu darbiņu vai lielu, tikai kopā mēs varam izdarīt DAUDZ!

            Šīs nedēļas laikā skolā notika dažāda veida rosība. 1. klase ar audzinātāju Viktoriju Jeršovu gatavojās braukt ciemos uz Pirmsskolas izglītības iestādi Kalkūnos, lai palīdzēt viņiem kārtot dārziņa apkārtni no koka lapām un vienkārši aktīvi, jauki pavadīt laiku.

3.klases skolēni darbojās pa visu skolu, tīrīja un mazgāja, laistīja un slaucīja – radīja skolas telpās sirsnības un  labbūtības sajūtu.

  1. un 6.klase vāca dāvanas un barību mūsu mazākajiem draugiem, kam ir nepieciešama palīdzība – sunīšiem un kaķīšiem Daugavpils dzīvnieku patversmē. Daži audzēkņi, aizbraucot uz patversmi, varēja veltīt savu sirdsmīļumu un laiku lai paglāstīt un apmīļot dzīvniekus.

7.klase darbojās savas klases mikroklimata uzlabošanā. Pārstādīja telpaugus, sakārtoja grāmatu plauktus un izmazgāja galdus.

Liels paldies visiem, kas piedalījās “Labo darbu nedēļa”.

Kas var būt labāks par gandarījuma sajūtu!

         7.klasei ideja par klases mikroklimata uzlabošanu “Labo darbu nedēļas” ietvaros, radās kad skolas Dizaina un tehnoloģiju skolotāja mums uzdāvināja dažus kaktusus. Tātad mūsu uzdevums bija dot šiem telpaugiem jaunas mājas. Nolēmām iestādīt vēl vairāk augu lai mūsu klase būtu skaistāka. Skolēni palūdza vecākiem uzdāvināt vēl dažus telpaugus mūsu skolai. Tad klases stundā varējām iestādīt mūsu pirmos augus. Šo tradīciju vēlamies turpināt arī turpmāk.

        Paldies par vecāku palīdzību un sadarbību!

Mazie 3.klases skolēni “Labo darbu nedēļa” ietvaros nolēma dāvināt savu sirsnību visas skolas lielajam kolektīvam. Viņi, kā mazie rūķīši, darbojās ikkatrā skolas telpā, aplaistīja visus telpaugus, noslaucīja visus redzamus un neredzamus puteklīšus, izmazgāja sienas pat tur, kur paši nevarēja aizsniegt. Gan klases audzinātāja, gan skolēni bija sajūsmā no tā, cik daudz var izdarīt, kad strādā no visas sirds!

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola