MANAS PROFESIJAS – PORTRETS

     Janvāri pēc karjeras izglītības plāna J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolā notika konkurss – izstāde ar nosaukumu „Manas profesijas – portrets”, kurā piedalījās sākumskolas un pamatskolas skolēni. Izstādes mērķis – likt aizdomāties par savu nākotnes sapņu profesiju un veicināt darba tikumu, darba mīlestību, kas ir svarīgi jebkurā cilvēka attīstības laikposmā. Darba izpildes tehnika – jauktā tehnika (obligāti aizklājot visus brīvos/baltos laukumus), darba formāts – A4, kā arī obligāts noteikums – vizītkarte ar skolēna vārdu, uzvārdu, klases norādi datordrukā. Galvenie kritēriji darbu novērtēšanā; darba atbilstība tēmai, darba izpildes glītums un kārtīgums, idejas saistība ar savu nākotnes profesiju.

Labākie skolēnu darbi tika atbilstoši novērtēti un piedalās skolas izstādē.

Izstāde būs pieejama skolas 3. stāvā līdz 07.03.2023.

Kokursa – izstādes “Manas profesijas – portrets” rezultāti:

Pirmās vietas ieguvējas  – Elizaveta Gavrilova 3.a klase, Viktorija Ivanova 5.a klase.

Otrās vietas ieguvēji – Ļevs Krasovskis 3.a klase un Milana Trale 5.a klase.

Trešās vietas ieguvēja  – Liliana Krasiļenko 3.a klase un Adelina Vasiļjeva 5.a klase.

Papildus tika sagatavotas arī  pateicības par centīgākiem un radošākiem mākslas darbiem;

    Sirsnīgs paldies 5.a klases audzinātājai Mirolavai Jaunzemei un 3.a klases audzinātājai Allai Kazačonokai par aktīvu dalību šajā zīmējumu konkursā – izstādē., par skolēnu atbalstu viņu radošajā izaugsmē un augstiem rezultātiem skolēnu mākslinieciskās darbības caurvijā ar karjeras izglītību.

Darbus var apskatīt galerijā zemāk. Savus diplomus un pateicības gan skolēni, gan aktīvākie pedagogi saņems pēc izstādes.

Informāciju sagatavoja;

Pedagoģe karjeras konsultante

Natālija Mihailova

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola