Ziemassvētku labdarības akcija.

Lai miers virs zemes cilvēkiem,

Un mums ir priecīgs prāts!

Jau Ziemassvētki drīz būs klāt,

Un dāvanas nes kāds!

      Šogad 19. decembrī  ar prieku  un ar dāvanām  projekta “Atbalsts izglītojamo individuālo kompetenču attīstībai” (Nr.8.3.2.2/16/001) dalībnieki: Valērija Strogonova (1.a), Džastins Mihailovs (2.a),  Jūlija Ustinova,  Arnelija Kovaļevska  un Jegeņijs  Prigoda (3.a),   Jekaterina Voroņina, Aleksandra Timofejeva, Ņikita Vasiļjevs, Alekss Tumaševičs un Nataša Stepane (4.a) apmeklēja pirmsskolas bērnus, lai sveiktu mazuļus Ziemassvētkos.    

        Visi dalībnieki apsēdās  aplī, lai izveidotu draudzīgu gaisotni. Šajā labvēlīgajā atmosfērā skanēja  skaisti dzejoļi,  bērni minēja jautras mīklas,  sacentās, kas vistālāk aizpūtīs sniegpārsliņas no savām plaukstām, kā arī pasākuma dalībnieku desmit pirkstiņi jautri “dancoja”  gan  pa galvu, gan pa vēderu, gan pa pleciem, gan pa kājām.

      Pasākuma beigās mazajiem bērniem tika uzdāvinātas krāsainas maskas, kuras veidoja  paši APP projekta dalībnieki nodarbību laikā.

    Skolas psihologs un logopēds, pirmskolas audzinātāji un mazuļi   pateicas  sākumskolas skolēniem par  padarīto darbu, palīdzot izkrāsot maskas un izveidot skaitu eglīti.

 

Lai Ziemassvētku prieks valda katrā no mums,
Lai sirds siltums sasilda ikvienu, ko satiekat savā ceļā,
Lai acis saskata gaišumu, kas paveras, dāvājot tikai labu,
Lai Jaungada brīnums vispirms notiek mūsos.
                                                       I. Ziedonis

Informāciju sagatavoja

Anastasija Petrovska,

skolas psihologs

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola