Demokrātijas nedēļas pasākumu apskats

         6.novembrī  notika orientēšanās sacensības ar papildus tūrisma, militārajiem, atjautības un veiklības uzdevumiem. Mūsu skolas komandas ieņēma 3. un 4.vietu! Pirmās komandas sastāvā bija Nadežda Fedotova (8.a), Sergejs Stašķevičš, Ņikita Demjohins un Artjoms Boltrukevičs (visi 9.a), otrās komandas sastāvā bija Anastasija Petrova (8.a), Romans Ivanovs (8.a), Ņikita Vavilovs (6.b) un Oļegs Jakovļevs (6.b). Apsveicam!

(diplomu foto)

        8.novembrī  5.a klase ar skolotāju Liliju Prusakovu devās uz Daugavpils Novadpētniecības un mākslas muzeju, lai piedalītos sarkanbaltsarkano lentīšu locīšanas akcijā. Muzeja darbinieki aizraujošā veidā  pastāstīja par Latvijas karogu un Lāčplēsi.

foto

       11.novembrī  9.a, 11.a, 12.a klases skolēni piedalījās tradicionālajā Lāčplēša dienas lāpu gājienā.

foto (Katja)

        Visas nedēļas garumā skolēni bija iesaistīti gan izzinošo spēļu, gan dažādu viktorīnu un diskusiju pasākumos. Sociālzinību stundās 7. un 9.klase piedalījās viktorīnā “Atklāj Latviju no jauna!”, bet 5. un 6.klase piedalījās spēlē “Mana mazā dzimtene – Grīva”. Vidusskolas posma klases diskutēja par to, ko nozīmē būt patriotam, un arī devās savdabīgā ceļojumā pa Latviju.

      15.novembrī  skolēni un skolotāju kolektīvs pulcējās uz svinīgo pasākumu “Visi ceļi ved uz mājām”, kas bija veltīts Latvijas Republikas proklamēšanas 101.gadadienai.

Informāciju sagatavoja

Iveta Vasitova

direktora vietniece izglītības jomā

Laborants Valerijs Čerņavskis

5.a klases audzinātāja Lilija Prusakova

Jekaterina Jakimoviča (12.a)

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola