Izglītības programma “Jaunie pētnieki”

J.Raiņa Daugavpils 6.vidusskolā jau otro gadu tiek realizēta interešu izglītības programma “Jaunie pētnieki”. Programmas mērķis – apzināt izcilos skolas absolventus, iegūt informāciju par viņu dzīvi, iespēju robežās organizēt tikšanās.

Uz pirmo tikšanos ar skolēniem un interviju ieradās Ivans Levickis – profesionālais bokseris. Bokss – sporta veids, kurā notiek divcīņa starp diviem bokseriem. Tā notiek speciālā ringā un rokās bokseriem ir speciāli cimdi. Profesionālajā boksā netiek izmantotas aizsargķiveres. Tam ir arī lielāka piekrišana no skatītājiem nekā amatieru boksam. Boksa cīņas Ivans ir aizvadījis gan Latvijā, gan ārzemēs. Viņš pastāstīja par savu sporta karjeru, sasniegumiem boksā, hobijiem, izglītību. Ivans ieteica skolēniem turpināt mācības vidusskolā un iegūt konkurētspējīgu izglītību Latvijā.

Tikšanās laikā skolēniem bija iespēja praksē pielietot savas prasmes komunicēt ar nepazīstamu cilvēku, uzdot jautājumus un tos precizēt, pierakstīt atbildes, lai vēlāk varētu tās apkopot.

Informāciju sagatavoja:

interešu izglītības pulciņa “Jaunie pētnieki”

vadītāja Jeļena Giņko

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola