Konkursa “Mana zeme skaistā” rezultāti

Nodibinājums “Zinātnes un inovāciju parks” īstenoja projektu “Latvijas skolu jaunatnes fotokonkurss ”Mana zeme skaistā””. Projekta mērķis ir stiprināt Latvijas skolu jaunatnē piederības sajūtu un mīlestību pret savu zemi, īstenojot, mūsdienu tehniskām iespējām atbilstošas radošās aktivitātes.

Projekta būtiskākā aktivitāte ir fotokonkurss, kura ietvaros skolēni uzņēma Latviju raksturojošas fotogrāfijas, izmantojot mobilos telefonus un foto aparātus, un ievietoja tos internetvietnē manazemeskaista.lv. Mājaslapas apmeklētāji balsoja par labākajiem attēliem.

2021./2022.mācību gadā konkursā piedalījās deviņi J.Raiņa Daugavpils 6.pamatskolas skolēni un divi labākie darbi tika apbalvoti ar diplomiem un dāvanām. Darinas Solovejas un Jelizavetas Antānes darbi tika izgatavoti, kā foto gleznas un uzdāvinātas mūsu skolai. Šo dāvanu mērķis ir fotogrāfiju demonstrēšana plašai sabiedrībai, ienesot valsts svētku noskaņu un Latvijas skaistumu caur skolēnu radošajiem darbiem mācību iestādēs. Fotogleznas ir izvietotas skolas 1.stāva foajē kopā ar konkursa iepriekšējās kārtas darbiem.

Informāciju sagatavoja

skolas bibliotekāre T.Jevstafjeva-Aksjuta

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola