Bērnu un jauniešu vasaras nometnes 2021

Daugavpilī vasaras mēnešos darbosies bērnu un jauniešu vasaras nometnes, kuras organizē Daugavpils pilsētas domes Jaunatnes nodaļa. Būs pieejamas dienas un diennakts nometnes, kuras varēs apmeklēt bērni un jaunieši sākot no 6 līdz 14 gadu vecumam. Pirms reģistrācijas, lūdzam, pievērsiet uzmanību, ka uz nometnes pirmo dienu ir jābūt atbilstošam vecumam, kurš noteikts Jūsu izvēlētajā nometnē.

 

Tāpat kā pagājušo gadu, arī šogad bērniem un jauniešiem no daudzbērnu ģimenēm, reģistrējoties uz vasaras nometnēm, tiks piešķirta prioritāte. Katrā no 19 nometnēm viņiem tiks rezervētas 7 vietas. Reģistrācija daudzbērnu ģimenēm sāksies 2021.gada 20.martā plkst. 10.00 un turpināsies līdz 26.martam (ieskaitot). Reģistrācija notiks Jaunatnes nodaļas mājaslapā jaunatne.daugavpils.lv sadaļā „Nometnes”.

 

Pārējiem bērniem un jauniešiem reģistrācija uz vasaras nometnēm sāksies 2021.gada 3.aprīlī plkst. 10.00. Daudzbērnu ģimenes var reģistrēties arī sākot no 3.aprīļa, bet šajā gadījumā prioritāte netiks piešķirta.

Reģistrācijas laikā izvēlēties var līdz 3 nometnēm katrā vasaras mēnesī, bet rezultātā tiksiet tikai vienā no izvēlētajām nometnēm – kur būs pieejamas brīvas vietas. Izvēlieties nometni pēc prioritātes! Lai tiktu konkrētā nometnē – atzīmējiet tikai vienu nometni! Pēc reģistrācijas uzreiz būs zināms, kādā nometnē Jūs esat ticis, vai arī, ka uz doto brīdi atrodaties gaidīšanas sarakstā.

Nometņu saraksts

Bērnu un jauniešu vasaras nometņu aprakstus var aplūkot Jaunatnes nodaļas mājaslapā:

https://jaunatne.daugavpils.lv/lv/departaments/nometnes_registracija

 

Nometnes vadītājam ir tiesības mainīt nometnes programmu, kas ir saistīta ar ekskursijām, apmeklējumiem, ar laikapstākļu maiņu, kā arī ar Covid-19 situāciju Latvijā, lai nometnes programma būtu kvalitatīva un atbilstoša bērniem un jauniešiem.

 

Sekojiet līdzi informācijai!

Bērnu un jauniešu vasaras nometnes 2021 - reģistrācijas datumi

Papildu informācija:

Linda Freiberga

27011706

 

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola