Divas jaunas fotoizstādes skolā

No 13. oktobra J. Raiņa Daugavpils 6.vidusskolas 3.stāva foajē skatāma skolēnu un skolotāju fotogrāfiju izstāde “Izaudzēts un ražots Latgalē/Latvijā”. Lai gan esam pieraduši pie tādiem dārzeņiem kā burkāni, kartupeļi un tomāti, dārzā var audzēt arī ziedus, melones un valriekstus.

Šogad izstādes dalībnieki uz foto izstādi sagatavojuši dažādus neparastus augus un kompozīcijas, kas pārsteidz ar savu izskatu. Piemēram, fotoizstādē var aplūkot skaistus ziedus, dažādus dārzeņus, augļus un ogas.

Paldies visiem dalībniekiem par piedalīšanos un atsaucību! Visi foto izstādes dalībnieki par piedalīšanos saņēma pateicības diplomus.

Foto izstādi sagatavoja skolotāja J. Giņko.

Savukārt, skolas 1.stāvā foajē atrodas fotomākslas pulciņa skolēnu fotoizstāde “Rudens man apkārt” (skolotāja T.Jevstafjeva-Aksjuta).

Šoreiz 6.a klases skolnieces meklēja rudens pēdas savas mājas dārzā, ceļā uz skolu, debesīs. Vai rudens slēpjas neparastajās sēnēs dārzā? Vai mašīnas loga atspulgā? Vai pēdējā rudens pienenē? To un daudz ko citu var uzzināt, aplūkojot fotoizstādi. 

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola