Olimpiskā diena 2019 mūsu skolā

     20.septembrī Latvijā notika Olimpiskā diena.  Tā tika rīkota par godu Starptautiskās Olimpiskās komitejas dibināšanai. Olimpiskās dienas pasākumi ietver konkursus gan skolēniem, gan pirmsskolas iestāžu audzēkņiem. Šogad Olimpiskās dienas devīze ir “Nāc un vingrot sāc!” un tā ir veltīta aktīvā dzīves veida popularizācijai. Plkst.10:00 visā Latvijā norisinājās rīta rosme.

     Daugavpils Olimpiskajā centrā norisinājās jautrs un sportisks pasākums pilsētas 5.klašu skolēniem. Savas prasmes sportā pārbaudījā arī mūsu skolas 5.a klases komanda: Ksenija Grigorjeva, Viktorija Malgina, Darina Soloveja, Aleksandra Timofejeva, Alisa Ivanova, Anastasija Solovjova, Kirils Krasovskis, Jevģēnijs Paljunis, Alekss Tumaševičs, Rihards Škutāns, Valērijs Arlausks. Jaunajiem sportistiem vajadzēja piedalīties sportiskajā programmā, kurā bija 8 stafetes. Pilsētas skolu komandas sacentās savā starpā un krāja punktus. Mūsu skolēniem vislabāk veicās pretstafetē, baskebola dribla stafetē un sacensībās pa pāriem. Kopvērtējumā mūsu skolēni saņēma atzinības rakstu par piedalīšanos. Viņi arī sniedza  interviju vietējai televīzijai.

     Pasākums visiem ļoti patika, jo bija neparastas un interesantas stafetes, skolēni izmantoja komandas darba iemaņas, lai sasniegtu rezultātu. Jautrās aktivitātes vienoja klasi   kopējā un aizrautīgā darbā. 

     Savukārt pārējie mūsu skolas skolēni šajā dienā plkst. 10.05  piedalījās kopīgajā rīta vingrošanā  sporta zālē.

     Savukārt skolā notika kopīgā rīta rosme ar devīzi “Nāc un vingrot sāc!”. Paldies 11. A klases skolniecēm Jana Fedotovai un Reana Umbrasai par aktīvu dalību šī pasākuma organizēšanā un vadīšana.

Informāciju sagatavoja:

Tatjana Jevstafjeva-Aksjuta

skolas bibliotekāre

Foto:

Tatjana Bondere

sporta skolotāja

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola