VIII KARATE GRAND PRIX “DAUGAVPILS FORTRESS”

2.jūnijā notika VIII Starptautiskais čempionāts Karate Grand Prix „Daugavpils Fortress”, ko organizēja Daugavpils Karatē Akadēmija „LFSKA” sadarbībā ar Daugavpils pilsētas pašvaldības iestāde „Sporta pārvalde”.

Čempionātā piedalījās karatisti no  Lietuvas, Latvijas un Baltkrievijas. Kopā tika sadalīts 27 medaļu komplekti dažādās vecuma grupās un sporta karatē disciplīnās. Daugavpili čempionātā pārstāvēja Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” (prezidents Andrejs Komars, 7. dans) sportisti.

Pirmās vietas savās kategorijās izcīnīja sportisti no Daugavpils: Sergejs Kirejevs, Igors Šarovs, Andrejs Ļaļins. Otrās vietas ieguvēji: Evgenijs Meļnikovs, Edvins Juršens un Veronika Bogdanova. Trešo vietu izcīnīja Nikita Orlovs, Artemijs Jevsejevs, Edvards Juršens, Milana Savostjanova un Alīna Čelnova.

Čempionāta izskaņā tika noteikta komanda, kas kļūst par 2019. gada Grand Prix „Daugavpils Fortress” ieguvēju. Šogad, kopsummā izcīnot 88 punktus, par labāko kļuva karatē kluba „Alfa” komanda no Lietuvas. Viņiem tika pasniegts speciālais Karate Grand Prix „Daugavpils Fortress” kauss. Otrā vieta, izcīnot kopā 58 punktus, Latvijas karatē klubam “Satori” un trešā vieta, ar kopsummā izcīnītiem 44 punktiem, –  karatē Akadēmijai „LFSKA” no Latvijas.

Visiem goda viesiem un klubu vadītājiem tika pasniegtas piemiņas dāvanas ar mūsu pilsētas simboliku, bet par godu Daugavpils karatē 40. gadadienai – īpaši atzīmēti visi Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” karatē Meistari (“melnas jostas”): Maksims Kirejevs, Valērijs Kukjans, Vitālijs Goršečnikovs, Irēna Medņikova, Evita Miglāne, Alvis Ivanovs, Jurijs Orehs, Ēriks Medņikovs un Jevgenijs Sergejevs, kas kopā ar Akadēmijas vadītāju Andreju Komaru, iegulda lielu darbu karatē attīstībā mūsu pilsētā un karatē tradīciju saglabāšanā.

 

Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA” administrācija pateicas visiem čempionāta viesiem un dalībniekiem par lielisku Karatē pasākumu!

            Detalizētāka informācija pieejama Daugavpils Karatē Akadēmijas „LFSKA”mājaslapā: www.karateshotokan.lv

 

            Foto:  Grand Prix apbalvošana: O.Komars (“Satori”), A.Valuntonis (“Alfa”), V. Kukjans (“LFSKA”),

 

            Autors: info „LFSKA”

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola