“Lieldienu ballīte!”

Mūsu mīļie zaķīši! Mēs ceram, ka Jūs saprotat, ko vēlamies Jums pateikt? Ir iestājies pavasaris, mēs jau sagatavojām olas krāsošanai, pamodinājām lāčus no ziemas miega, bet tas ir par maz! Vai jau paspējāt noilgoties? Tieši tāpēc, speciāli Jums, pēc neskaitāmiem lūgumiem 26.aprīlī mēs rīkojam ballīti „One more Easter Party!”. Jā, mūsu mīļākie vārdi “one more”, jo ballīte notiks tieši naktsklubā “ONE MORE CLUB” (Viestura iela 53)!

Šoreiz ballīte būs vēl foršāka, jo gaisma klubā ir atjaunota un BASS ir palicis spēcīgāks. Jā, tas tik būs kaut kas! Mēs atceramies, cik karsti mums gāja iepriekšējā reizē, tāpēc Jūs gaida labākā mūzika DISCO 80’s & 90’s stilā un mūsdienu deju hīti. Atcerēsimies, kā atpūtās mūsu vecāki un parādīsim, kā atpūšamies mēs! Pie pults būs DJ SINE un viņa komanda no dīdžeju skolas „D-PRO DJ’S School”.

Protams, mēs neesam ideāli, bet labākie noteikti, Jūs taču atceraties! Visa vakara garumā garantēta lieliska atmosfēra, dīdžejs un, protams, garšīgs un bezalkoholisks bārs.

UZMANĪBU, ballētājiem! Stingrs “Face control”! Līdzi jāņem personu apliecinošu dokumentu (pase, ID karte vai skolēna apliecība). Ņemiet vērā, ja Jūs nopirkāt biļeti un izgājāt ārā paelpot svaigu gaisu, tad Jūsu biļete tiks anulēta un vajadzēs iegādāties jaunu! Tiekamies uz deju grīdas naktsklubā “ONE MORE CLUB”!

 

Atcerieties šos skaitļus – 26.04.2019. 18:00. 3EUR.

Mūs atbalstīja:

Daugavpils pilsētas Jauniešu dome;

Jaunā dīdžeju skola – D-PRO DJ’s School.

Telefons uzziņām +371 26075318

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola