Daugavpils nakts slēpojums

  1. gada 18. janvārī Daugavpils Stropu aktīvās atpūtas un sporta trasē notika slēpošanas sezonas atklāšanas sacensības “Daugavpils nakts slēpojums”.  Šādu sacensību mērķis ir popularizēt slēpošanu kā aktīvās atpūtas un veselību veicinošu sporta veidu un veicināt interesantu un veselīgu brīvā laika pavadīšanu bērniem, jauniešiem, pieaugušajiem un ģimenēm.

       Sacensības notika brīvajā stilā ar intervāla startu. Atkarībā no dalībnieku vecuma grupas, sacensību dalībnieki veica 3km vai 6km garu distanci. Bērni, kuri ir dzimuši 2010. gadā un jaunāki veica kopēja starta slēpojumu pa simbolisku distanci bez laika kontroles.

      Arī mūsu skolas sporta skolotāji un skolēni bija nakts slēpojuma dalībnieku vidū. Tie bija Nadežda Fedotova, Anastasija Petrova (7.a), Anastasija Andrejeva, Savelijs Petrovs un Danna Andrejeva (6.a).

     Šāda veida sacensības, kā atzīst paši dalībnieki, ir ne tikai kārtējais treniņš tādā sporta veidā kā orientēšanās uz slēpēm, bet arī interesants, aktīvs un šoreiz pat romantisks brīvā laika pavadīšanas veids.

 

Informāciju sagatavoja:

Iveta Vasitova

direktora vietniece

Foto Tatjana Bondere

sporta skolotāja

Copyright © 2024 J. Raiņa Daugavpils 6. pamatskola